Projecten

Het behalen van certificeringen of het opstarten van technische projecten kan behoorlijk intensief zijn. Zeker als nog niet alles direct vlekkeloos verloopt. Het kan dan ter ondersteuning van uw personeel goed zijn om tijdelijk extra versterking in te schakelen. Ik heb voor diverse bedrijven certificeringen op touw gezet. Daarnaast heb ik veel affiniteit met techniek. Hierdoor kan ik meestal goed inschatten waar het aan schort als een systeem nog niet goed draait. Gaat u binnenkort een systeem implementeren in uw tuinbouwbedrijf? Of wilt u een extra certificering halen? Laat u ontzorgen door Spek Horti. Ik neem het contact met de leveranciers en de implementatie graag voor u uit handen.

theoretische-projecten-spek-horti

Theoretische projecten

Steeds meer handelspartijen vragen van ondernemers een bepaalde graad van certificering om kwaliteitszekerheid te hebben. In de praktijk worden veel regels uit de certificatieschema’s hiervan door bedrijven al gehandhaafd. Daarmee is het certificaat echter nog niet behaald. Voor een ondernemer die op veel borden tegelijk moet schaken, kan de theoretische benadering van certificeringsschema’s best wel een uitdaging zijn. Spek Horti heeft in diverse landen en voor verschillende bedrijven inmiddels certificeringen op touw gezet. Zo heb ik gewerkt met diverse MPS certificeringen en met Global-GAP. Graag verdiep ik me ook in voor mij nieuwe certificeringen.

  • Implementeren van certificeringsschema’s
  • Implementeren van nieuwe bedrijfsbeleid

Technische projecten

Ook voor korte technische projecten bent u bij Spek Horti ook aan het goede adres. Ik vind het een uitdaging om bijvoorbeeld de automatisering binnen organisaties draaiende te krijgen. De afgelopen jaren heb ik diverse teeltvloeren aangelegd, van gronddoek en windschermen aanleggen tot het installeren en testen van beregening. Ook doe ik het montagewerk voor de aanleg van lopende banden. Tot nu toe heb ik leiding gegeven aan teams met tot ongeveer 30 personen. Met een ambitieus plan ga ik graag aan de slag. Plannen kunnen altijd met mij gedeeld worden. Ik zal dan bekijken of deze aansluiten bij mijn expertise.

  • Aanleggen van teeltvelden
  • Installeren van beregening of druppelleidingen
  • Monteren van lopende banden
  • Inzetbaar voor korte projecten in het buitenland
technische-projecten-spek-horti