Interim Management, speciaal voor de tuinbouwbranche

Als ondernemer in de tuinbouw kunt u constant bezig zijn met het vinden van de juiste mensen op de juiste plek. Net wanneer u denkt dat uw gehele organisatie als een huis staat, belt uw bedrijfsleider op vanuit zijn wintersportbestemming: “Ik vlieg eind van de week met de gipsvlucht naar huis…”  Komt u (tijdelijk) handen tekort op management functies binnen uw tuinbouwbedrijf? Spek Horti levert interim management voor de tuinbouw en ontzorgt u graag.

Interim management tuinbouw

Als interim manager kunt u mij voor korte tijd inhuren om cruciale managementfuncties binnen uw organisatie in te vullen. Dat geldt voor tijdelijke inval bij verzuim en verloop. Maar ook voor projecten waar u tijdelijke expertise kunt gebruiken. Ik ben inzetbaar als bedrijfsleider, teeltmanager of technisch projectleider. Door mij in te huren als interim professional voor uw tuinbouwbedrijf, kunt u focussen op het werk dat u het liefste doet. Of hebt u de tijd om te zoeken naar een geschikte opvolger…

interim-management-tuinbouw-spek-horti

Waarom Spek Horti inhuren?

De afgelopen jaren heb ik op vele bedrijven in de tuinbouw gewerkt in binnen- en buitenland. Dit waren met name ondernemingen die actief zijn in de teelt van bloemen of planten. Iedere ondernemer, bedrijf, team en teelt is anders. De ervaring die ik opgedaan heb door op deze bedrijven te werken, heeft mij zelfredzaamheid, flexibiliteit en aanpassingsvermogen gebracht. Ik houd van korte lijnen, snel schakelen, toon hierbij een stuk lef en 200% commitment. Ik denk graag mee om tot goede resultaten te komen.

pionier-opstarten-nieuwe-locatie

Bedrijfsleider

Ik kan me goed verdiepen in een tuinbouwbedrijf en kan daarbij een wensenpakket snel eigen maken. Bovendien is de sociale kant voor een bedrijfsleider belangrijk, ik kan goed overweg met diverse typen mensen. Tot nu toe heb ik leiding gegeven aan organisaties tot ongeveer 30 personen.

pionier-opstarten-nieuwe-locatie-binnenland

Teeltmanager

De teelt van natuurlijke producten vind ik enorm boeiend. De enige manier om een teelt goed in de vingers te krijgen, is door jezelf in de kas te begeven. Door te voelen waar de plant of bloem behoefte aan heeft. Ik stuur bij waar nodig en doe dat in goed overleg met u als ondernemer. De afgelopen jaren heb ik me diverse teeltsystemen eigen gemaakt, en ik leer graag bij.

pionier-andere-teelt

Drukke periodes opvangen

De tuinbouwsector kenmerkt zich door de enorme pieken en dalen in de afzet. Rondom feestdagen als Valentijn, Internationale vrouwendag of Moederdag krijgt u als kweker enorme aantallen te verwerken. Ik denk graag mee om de processen binnen uw bedrijf zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. U kunt mij zien als een verlengstuk van u als ondernemer. Een extra paar ogen en handen. Ik ben in te huren om uw drukke periodes te helpen opvangen.

Zoekt u een interim manager voor uw tuinbouwbedrijf?

Neem contact met mij op om uw wensen te bespreken. Ik denk graag met u mee!